Bisikletçilerden İl Müdürü Kısacık’a Ziyaret

Alanya’da yapılan Türkiye Puanlı Yol Bisikleti 2. Ayak Yarışlarında 5 altın, 3 gümüş ve 3 bronz madalya alarak büyük bir başarıya imza atan Karaman bisiklet takımı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret etti.

Bisikletçilerden İl Müdürü Kısacık’a Ziyaret
Ziyarete, Türkiye Genç Bayanlar Milli Takım Antrenörü ve aynı zamanda bisiklet il temsilcisi Barış Ünlü ve başarılı bisikletçi Selver Sezer katıldı.
Ziyarette takım hakkında bilgi veren Ünlü, "4-27 Mart 2016 tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde gerçekleştirilen Türkiye Puanlı Yol Bisikleti 2. Ayak Yarışlarında Karaman bisiklet takımımız 5 altın, 3 gümüş ve 3 bronz olmak üzere toplamda 11 madalya alarak adeta kürsü kapattı. Bunun yanı sıra Genç Bayanlar kategorisinde takım 1.’si Karaman Gençlik Spor Kulübümüz olurken, 2. ise Karaman Performans Spor Kulübümüz oldu. Büyük Bayanlarda ise Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takımı 2. olma başarısı gösterdi. Elde edilen bu başarıların ardından 6-9 Nisan 2016 tarihleri arasında Hollanda’da yapılacak olan ENERJİWACHT TOUR Bisiklet yarışlarına Genç Bayan Milli Takımımız 8 sporcu ile katılmaya hazırlanıyor. Bu büyük organizasyonda Karaman’ın 6 sporcu ile milli takımın çoğunluğunu oluşturması bisiklette Karaman’ın önemini bir kez daha gözler önüne seriyor. Karaman’a bu milli gururu yaşatan sporcular ise Gençlik ve Spor Kulübü’nden Selver Sezer, İrem Ceren Akan, Kader Şahin, Performans Spor Kulübü’nden Fatma Sezer, Aybike Ünlü ve Büşra Kızıl gibi isimlerden oluşuyor” dedi.
Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise, "Öncelikle Karaman'ımızın adını en iyi şekilde duyuran ve gittikleri yarışlarda gösterdikleri performans ve elde ettikleri derecelerle tüm ilimizi sevince boğan bisiklet takımımızın tüm bireylerine teşekkür ediyorum. Bir spor dalında sporcu yetiştirmek ve gerçek anlamda takım olabilmek çok zor, uzun zaman istiyor. Ama görüyoruz ki bisiklette biz bunu başarabilmişiz. Özellikle Hollanda’da yapılacak olan yarışlarda milli takımımızın çoğunluğunun Karamanlı sporcularımızdan oluşması ayrı bir gurur verici olay. Karaman bisiklet takımımız Türkiye’de bir marka olmuş ve dünya markası olma yönünde de hızla ilerlemektedir” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284