Bisiklette Heyecan Sona Erdi

Türkiye Bisiklet Federasyonu`nun Denizli`de düzenledigi `Yol Bisikleti Türkiye Sampiyonasi` sona erdi.

Bisiklette Heyecan Sona Erdi
24- 26 Haziran 2014 tarihlerinde gerçeklesen sampiyonaya bisikletçiler Pamukkale-Denizli yolunda zamana karsi yarislari ile basladi. Ilk gün Pamukkale’den start alan ve Irliganli’da son bulan zamana karsi yarislari 8 ayri kategoride gerçeklesti.
 
Yol yarislari etaplari Izmir-Ankara Çevre yolunda yapilirken organizasyonda, 9 kategoride 485 sporcu farkli mesafelerde pedal çevirdi. Ilimiz adina ter döken bisiklet takimi sporcularimiz Kaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Bisiklet takimi antrenörü Baris Ünlü esliginde büyük bir basariya imza atarak ilimizi en iyi sekilde temsil ettiler.
 
Yildiz Bayanlarda Ilimiz sporcularindan Selver Sezer Türkiye Sampiyonu olarak büyük bir basariya imza atti. Bunu yaninda Karaman Gençli Spor Kulübünden Büyük Bayanlarda Beste Nur Keles Türkiye 3. sü oldu. Karaman Gençlik Spor Kulübünden 30 yas üzeri erkeklerde takimimizda ve Belediye Spor Büyük erkek takimimiz takim halinde Türkiye 3.sü olduk.
 
Yarislar sonunda ilimize dönen Bisiklet Takimi Antrenörümüz Baris Ünlü, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Seyfettin Turan'i makaminda ziyaret ederek yarislar hakkinda bilgi verdi. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Turan, basarili antrenörü almis olduklari basarilardan dolayi tebrik ederek antrenörümüzü ödüllendirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284