Bisiklette Yedi Kulüp Tek Ruh

Karaman bisiklet bransinda 2016 sezonuna 7 kulüp ile faaliyet gösterecek. Kulüp sporcularinin antrenörlügünü Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bisiklet antrenörü Baris Ünlü yapacak.

Bisiklette Yedi Kulüp Tek Ruh

2016 sezonunda Karaman’da bisiklet bransinda faaliyet gösterecek kulüpler: Karaman Gençlik ve Spor Kulübü, Karaman Performans Spor Kulübü, Karaman Idmanyurdu Spor Kulübü, Karaman Yildiz Gençlik Spor Kulübü, Karaman Saglik Spor Kulübü, Karaman Ekstrem Spor Kulübü, Karaman ideal Spor Kulübü.
2016 sezonunda Karamanli sporcularin birçok kategoride Türkiye Sampiyonlugunu kazanmak istedigi gibi, Balkan Sampiyonlugunu da Karaman’a getirmek istediklerini belirten bisiklet antrenörü Ünlü;” 2015 sezonunda 42 sporcu ile yarismalara katilan ilimiz 13 degisik sporcusu ile 38 kez kürsüye çikmistir. Temmuz ayi ile beraber gerekli sponsor destegi olmadigi için yarismalara katilamayan sporcularimiz, Temmuz ayi ile beraber sezonu 38 derece ile tamamlamislardir. 2015 sezonunda 7 tane uluslararasi derece kazanmayi basaran sporcularimiz 2016 sezonunda 60 civarinda ulusal derece hedeflemekte ve 10 civarinda da uluslar arasi derece hedeflemektedirler. Bu basariyi saglayabilmek için sporcularimiz çalismalarina araliksiz devam etmektedirler” diye konustu.
Bisiklet bransinda yakalanan bu basarinin tesadüf olmadigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise;” Karaman bisiklet sporunda aktif sporcu sayisi ile Türkiye’de Konya ilinden sonra 2. il olma durumunda iken, aktif kulüp sayisi ile de Türkiye’de Antalya ilinden sonra 2. il olma basarisi gösteriyor. Bisiklet bransindaki sistematik yükselis her sezon düzenli bir sekilde artmaya devam ediyor. Bu basarida emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284