Bu Maçlara Yürek Dayanmıyor!

Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen okullar arası gençler basketbol il birinciliği müsabakalarında heyecan 2. gün maçlarıyla devam ediyor.

Bu Maçlara Yürek Dayanmıyor!

Karaman’da yeni eğitim öğretim sezonunun başlamasıyla birlikte farklı spor branşlarında düzenlenen okullar arası il birinciliği müsabakaları Gençler (A) kategorisinde düzenlenen okullar arası basketbol müsabakaları ile devam ediyor. Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda erkekler ve kızlar kategorilerinde toplam 10 takımdan 100’e yakın sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda heyecan bir an olsun dinmiyor. Sporseverlerin ve sporcu velilerinde yoğun ilgi gösterdiği müsabakalarda tribünler takımlara yapılan tezahüratlarla inlerken, sporcuların saha içerisinde ortaya koyduğu performans ve atılan bir birinden estetik sayılar ise profesyonel basketbol maçlarını aratmıyor.

Çekişmeli geçen müsabakalarda alınan ilk gün sonuçlarında ise, Larende Anadolu Lisesi, Özel Karadağ Anadolu Lisesini 50-36, Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi - TOBB Fen Lisesini 55-36 ve Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi - Karaman Anadolu Lisesini 69-51’lik skorlarla yenerek yenerek müsabakalara avantajlı başlayan takımlar oldu.

Müsabakalar Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda Larende Anadolu Lisesi-TOBB Fen Lisesi, Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi-Özel Karadağ Anadolu Lisesi ve Özel Babaoğlu Andolu Lisesi ile Özel Başarı Anadolu Lisesi takımları arasında oynanacak 2. Gün karşılaşmalarıyla devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284