Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen ücretsiz il spor merkezleri ve engelliler il spor merkezleri kayıtları devam ediyor.

Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde 5–18 yaş arası gençlere Atletizm, Badminton, Basketbol, Bilardo, Bisiklet, Cimnastik, Eskrim, Güreş, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Wushu, Yüzme(ücretli) ve futbol olmak üzere 21 farklı branşta ücretsiz olarak verilecek il spor merkezlerine kayıtlar devam ediyor.
Okulların kapanmasıyla birlikte başvuruların yoğun bir şekilde arttığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayat Kısacık,” İl spor merkezlerimizde sporu sevdirmenin, spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturmanın, toplumda spor kültürünü güçlendirmenin ve sporun daha geniş kitlelere yayılmasının amaçlıyoruz. İl spor merkezlerimiz de başarılı olan ve gelecek vaat eden çocuklarımız spor kulüplerine yönlendirilerek, profesyonel spor yaşamlarına ilk adımlarını atıyorlar. Bu bağlamda Karaman’da yaşayan 05-18 yaş grubu tüm çocuk ve gençlerimizi tesislerimizde spor yapmaya bekliyoruz” diye konuştu.
Kayıt: Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü / Spor Servisi Birimi
Tel: 0338 213 16 61 / Dahili: 7720-21

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284