Cahide ve Damla Karaman’ın Gururu Oldu

Ordu’da düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası’nda Karamanlı judoculardan Cahide Eke Türkiye şampiyonu, Damla Sarıçoban ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Cahide ve Damla Karaman’ın Gururu Oldu

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonasına judo antrenörü Ahmet Ömre Türe eşliğinde iki sporcu ile katılan Karaman judo takımı, bir altın ve bir bronz madalyanın sahibi oldu. İki gün süren şampiyonada büyük kadınlar kategorisinde mücadele eden Karaman judo takımı sporcularından 48 kiloda Cahide Eke Türkiye şampiyonu olurken, bir diğer sporcu Damla Sarıçoban ise 48 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.

ZİRVEYİ KİMSEYE KAPTIRMIYOR

Karaman’ın son yıllarda judoda yetiştirdiği önemli sporculardan biri olan Cahide Eke, Ordu’da elde ettiği altın madalya ile önemli bir başarıya daha imza attı. Kariyerinde birçok başarıya imza atarak Karaman’ın gururu olan milli sporcu, son 6 yılda düzenlenen Görme Engelliler Judo Şampiyonalarında birincilik kürsüsünde yer alarak zirveyi kimseyi bırakmadı.

Judo branşında Karaman’ın önemli bir seviyeye geldiği belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Ordu’da düzenlenen şampiyonada ilimizi başarıyla temsil eden değerli sporcularımızı ve antrenörümüzü başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Karaman, judo branşında önemli sporculara sahip olan ve milli takıma sporcu gönderen bir şehir konumunda. Bizlerde sporcularımıza desteklerimizle bu başarıları daha üst seviyelere taşıyarak, ilimizin adını daha güzel yerlerde duyurmaya devam edeceğiz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284