Çobanliktan Avrupa Üçüncülügüne

Karaman’in Sariveliler ilçesinde geçimini çobanlik yaparak saglayan Mustafa Göksel, Portekiz’de gerçeklestirilen 14. Avrupa Dag Krosu Sampiyonasinda Avrupa 3.’sü olma basarisi gösterdi.

Çobanliktan Avrupa Üçüncülügüne

Yaris sonunda sampiyonayi degerlendiren Göksel, "Benim için rüya gibi bir yaristi. Ülkemi ve Karaman’i böyle bir sampiyonada temsil etmek ve derece almak gurur verici bir olay. Belki de en gurur verici yani Ay Yildizli Türk bayragimizi göklerde dalgalandirmak oldu. Büyük bir bölümünü önde götürdügüm yarista ise sampiyonluga çok inanmistim. Fakat antrenörümün sampiyonaya getirilmemesinden dolayi yanimda olamamasi biraz motive eksikligine sebep oldu. Belki son saniyelerde antrenörümden gelecek olan 'haydi Mustafa az kaldi' sesi bana biraz daha güç ve kuvvet verebilirdi. Su anda hedefimiz 19 Eylül’de gerçeklesecek olan Dünya Sampiyonlugu ama hazirlik asamasinda maddi imkansizlik ve sponsor eksikligimiz var. Ama yapilacak olan destekler sayesinde bu sorunlarin asilacagina inaniyorum” diye konustu.
Elde edilen derecenin Karaman için gurur verici bir olay oldugunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, "Öncelikle tüm zorluklara ragmen azmi ile bugünlere gelen ve bayragimizin Avrupa’da dalgalanmasini saglayan sporcumuza ve böylesine ahlakli ve yetenekli bir sporcuyu bizlere kazandirdigi için antrenörümüz Abdulselam Karharman’i basarilarindan dolayi bir kez daha tebrik ediyorum. Sporcumuzun 19 Eylül’de yapilacak olan Dünya Sampiyonasinda yapilacak destek ve sponsor yardimi ile daha basarili sonuçlara imza atacagindan eminim” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284