Çocukların Gelişimi İçin Fırsat

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 05-18 yaş gurubu çocuk ve gençlerin ücretsiz spor eğitimi alabilecekler GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları için kayıtlar başladı.

Çocukların Gelişimi İçin Fırsat

Her yıl olduğu gibi bu yılda Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 81 ilde eş zamanlı olarak başlattığı GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları için geri sayım başladı. Karaman’da da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde düzenlenecek olan GSB Spor Okulları Merkez 2500 Kişilik Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün alanında deneyimli antrenörleri eşliğinde başlayacak GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okullarında 5-18 yaş arası çocuk ve gençler avcılık-atıcılık, atletizm, badminton, basketbol, bilardo, bisiklet, cimnastik, dart, eskrim, geleneksel okçuluk, güreş, halter, hentbol, judo, karate, masa tenisi, okçuluk, oturarak voleybol, satranç, tekvando, tenis, voleybol, wushu kungfu ve yüzme (Yüzme Bilemeyen Kalmasın Projesi) olmak üzere toplam 24 branşta ücretsiz eğitim alma imkanı bulacak. 

Kayıt için, Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi Biriminden (TEL: 0 338 213 16 61) detaylı bilgi alınabilecek ve ayrıca branşların spor salonlarına dağılımı İl Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi karaman.gsb.gov.tr adresi üzerinden takip edilebilecek.

Çocuk ve gençlerin pandemi döneminde uzun süre evde kaldıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “ Çocuk ve gençlerimizin yaz döneminde spora yönlendirilmesi fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak mükemmel bir fırsat. Çocuklarımızın gelişimi ve geleceği için onları muhakkak spora yönlendirmeliyiz. Engelli kardeşlerimiz de dahil olmak üzere farklı branşlarda açılan spor eğitimlerine tüm çocuk ve gençlerimizin kayıt yaptırarak sahalarda yerlerini almalarını istiyoruz. Karamanımızın tüm çocuk ve gençlerini yaz spor okullarımıza bekliyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284