Cumhuriyet Kupasi Bilardo Müsabakalari Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bilardo il temsilciligi faaliyet programinda yer alan Cumhuriyet Kupasi bilardo müsabakalari sona erdi.

Cumhuriyet Kupasi Bilardo Müsabakalari Sona Erdi

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Bilardo Salonunda yapilan Cumhuriyet Kupasi 3 Bant Bilardo müsabakalarina 26 sporcu katildi. Seyir zevki yüksek geçen müsabakalarda sporcularin birincilik mücadeleleri turnuvaya ayri bir hava katti. Çekismeli geçen müsabakalar sonunda sampiyonluk ipini Mustafa Demir gögüslerken, ikinci Osman Yilmaz, üçüncülügü ise Fatih Kondu ve Ali Tuzcu paylasti.
Müsabakalarda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalari 29 Ekim Cumhuriyet Bayraminda düzenlenen törenle Karaman Valisi Murat Koca ve protokol tarafindan verildi.
Müsabakalara katilim saglayan tüm sporculari tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayat Kisacik;” Cumhuriyet Kupasi etkinlikleri kapsaminda düzenledigimiz müsabakalari yüksek bir katilimla basarili bir sekilde tamamladik. Müsabakalar sonunda dereceye giren ve giremeyen tüm sporcularimizi böyle anlamli bir etkinlikte yer aldiklari için tebrik ediyorum” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284