“Damla Projesi” Gönüllülerinden Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan ‘Damla Projesi’ ile farklı illerin üniversitelerinde öğrenim gören 3’ü yabancı uyruklu 33 öğrenci Vali Fahri Meral’i ziyaret etti.

“Damla Projesi” Gönüllülerinden Ziyaret

Gönüllülük esasına dayanan bu anlamlı projede yer alan gençlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Fahri Meral, sosyal sorumluluk anlayışıyla hareket eden ve gerçekleştirdikleri bir dizi etkinliklerle gönüllere ve yüreklere dokunan gençleri, sevginin ve hoşgörünün diyarı Karaman’da ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti.

Vali Meral, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen “Damla Projesi’nin bütünleşme ve toplumun kaynaşması açısından, farklı illeri, farklı dokuları ve yapıları, farklı geleneği olan yerleri görüp tanımak o insanlarla kaynaşma açısından çok önemli bir proje olduğunu söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının güzel bir projesiyle bir araya gelen ve insanların hayatına güzel dokunuşlar gerçekleştiren, bunun için birbirini pozitif manada motive eden siz gençleri kutluyorum diyen Vali Meral, böyle bir projeyi hayata geçirmesi nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkür etti.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyaretin sonunda proje gönüllüleri tarafından Vali Fahri Meral’e “Damla Projesi Plaketi” takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284