Dart Şampiyonları Belli Oldu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen okullararası kız-erkek yıldızlar dart il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Dart Şampiyonları Belli Oldu

Bu yıl okulların büyük bir talep gösterdiği dart branşında müsabakalar yıldızlar kategorisinde yapıldı. Atatürk Spor Kompleksi’nde 7’si erkek, 6’sı kız toplam 13 okul takımından yaklaşık 65 sporcunun yer aldığı yarışmalarda sporcular il birinciliği için kıyasıya mücadele etti. 2 gün boyunca eden müsabakalarda kızlar kategorisinde Kazım Karabekir Ortaokulu şampiyon olurken, erkeklerde ise bu isim Şehit Polis Hakan Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu oldu. Kategorilerinde dereceye giren her iki takımda düzenlenecek Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.
Müsabakalar oluşan genel sıralamada, kızlarda Kazım Karabekir Ortaokulu birinci, Alparslan Ortaokulu ikinci, İstiklal Ortaokulu üçüncü, İmam Hatip Ortaokulu dördüncü oldu. Erkeklerde ise Şehit Polis Hakan Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu birinci, Kazım Karabekir Ortaokulu ikinci, Alparslan Ortaokulu üçüncü, Sabiha Gökçen Ortaokulu dördüncü oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyalar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz, Osman Selçuk Akbaş, Dart İl Temsilcisi Abdullah Şimşek ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284