Dereceye Giren Minikler Ödüllendirildi

Okul Sporlari 2015-2016 yili faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan organize edilen küçükler basketbol il birinciligi müsabakalari sona erdi.

Dereceye Giren Minikler Ödüllendirildi

Okul Sporlari faaliyet programinda yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan organize edilen okul sporlari müsabakalari tüm hiziyla devam ediyor. Küçükler, yildizlar ve gençler kategorilerinde birçok bransta düzenlenen okul sporlari müsabakalari kapsaminda küçükler basketbol final müsabakalari heyecani yasandi. Yunus Emre Spor Salonunda gerçeklestirilen müsabakalarda tüm hünerlerini sergileyen minik dev adamlarin mücadeleleri büyük çekismeye sahne oldu. Ögrenci velilerinin de izledigi müsabakalara katilan sporcular dereceye girebilmek ve grup müsabakalarinda Karamani temsil edebilmek için kiyasiya bir mücadele ortaya koydu.
Zorlu ve bir o kadarda çekismeli geçen müsabakalar sonun da Özel Babaoglu Ortaokulu birinci olurken, ikinci Ermenek Hatice Hakki Polat Ortaokulu ve üçüncü Özel Gevher Hatun Ortaokulu oldu. Çekismeli geçen müsabakalar sonunda dereye giren sporculara düzenlenen törenle madalya ve kupa verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284