Dereceye Giren Sporcular Ödüllendirildi

Karaman’da, Amatör Spor Haftasi etkinlikleri kapsaminda dereceye giren sporcular 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’nda ödüllendirildi.

Dereceye Giren Sporcular Ödüllendirildi

Karaman’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Kutlamalari persembe günü saat 09.30'da Vali Murat Koca’nin Valilik Makaminda tebrikleri kabul etmesiyle basladi. Tebrikat töreninin ardindan program daha sonra Aktekke Kent Meydaninda devam etti.
29 Ekim 2015 Persembe günü saat 10.00'da Aktekke Kent Meydaninda gerçeklestirilen kutlamalarda Saygi durusu ve Istiklâl Marsinin okunmasinin ardindan Cumhurbaskani Sayin Recep Tayyip Erdogan’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami dolayisiyla yayinladigi mesajin okunmasi, Vali Murat Koca’nin yaptigi konusma ve ardindan halk oyunlari ekibi gösterileri, ögrenciler tarafindan günün anlam önemini belirten siirlerin okunmasiyla devam etti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan Amatör Spor Haftasi etkinlikleri kapsaminda organize edilen spor müsabakalarinda dereceye giren sporcular ise, Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafindan ödüllendirildi.
Amatör spor haftasi etkinlikleri kapsaminda dereceye giren sporculari kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Ilimizde masa tenisi, judo, tekvando, bilardo, yüzme ve satranç gibi spor branslarinda gerçeklestirdigimiz müsabakalarin sporun gelisimi açisindan ciddi katki saglayacagina inaniyorum. Basarili sporcularimizin ödüllendirilmesi ise, hem o sporcularimizin çalisma azmini artiracak hem de diger sporcularimiz ve sporla tanismamis gençlerimiz ve çocuklarimiz için önemli bir tesvik olacaktir” diye konustu.
Müsabakalarda dereceye girerek ödüllendirilen sporcular ise;
Satranç;
7-8-9 Yas Erkekler: Hasan Hüseyin Ergün, Mustafa Arda Altunsoy, Erdem Akgül.
7-8-9 Yas Kizlar: Aybike Emin Kara, Medine Ilban, Hatice Kübra Yilmaz.
10-11-12 Yas Erkekler: Mehmet Taspinar, Ali Riza Sekerci, Mehmet Zahit Kantar.
10-11-12 Yas Kizlar: Arife Selen Tezcan, Elif Ceren Tezcan, Cansu Tat.
Bilardo;
Gençler: Nursel Okutan, Dilara Göl, Eren Akin, Bora Tekin.
Büyükler: Mustafa Demir, Osman Yilmaz, Fatih Kondu, Ali Tuzcu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284