El Ele Gelecege Izcilik Projesi Kabul Gördü

Ilimizde faaliyetlerini sürdüren Atak Gençlik Spor ve Izcilik Kulübü tarafindan Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan gerçeklestirilen gençlik projeleri destek programi kapsaminda hazirlanan “El Ele Gelecege” izcilik projesi kabul edildi.

El Ele Gelecege Izcilik Projesi Kabul Gördü

Konuyla ilgili olarak Atak Gençlik Spor ve Izcilik Kulübü’nden yapilan açiklamada, “Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan gençligin kisisel ve sosyal gelisimini desteklemeyi, gençlerin potansiyellerini gerçeklestirebilmelerine imkân saglamayi, gençlerin karar alma ve uygulama süreçleri ile sosyal hayatin her alanina etkin katilimlarini artirmayi ve yenilikçi fikirlerin hayata geçirilmesini hedefleyen projeleri desteklemek amaciyla “2012 Yili Gençlik Projeleri Destek Programi” kapsaminda Atak Gençlik Spor ve Izcilik Kulübümüzün “El Ele Gelecege” Izcilik Projesi kabul edilmistir. Atak Gençlik Spor ve Izcilik Kulübü olarak çocuklarimizin ve gençlerimizin Allah’a, Vatan’a kendine ve baskalarina karsi görevlerinin bilincini kavratma ve geregini yerine getirmek için Izcilik faaliyeti yapmaktayiz.
Izcilik faaliyetiyle beraber çocuklarimizin ve gençlerimizin;
-Milli manevi degerlere saygili yetismesi,
- Sahsiyet gelisimine katkida bulanabilmesi,
- Toplum içerisinde dengeli ve saglikli iliskiler kurabilmelerine yardimci olunmasi,
- Çesitli spor etkinlikleri ile gençlerin fiziki gelisimlerine katkida bulunulmasi,
- Genç ve çocuklarimizin gurup halinde; dogal ortamda egitilerek hayatini sürdürebilme becerilerinin kazandirilmasi, sahsiyet, dürüstlük, cesaret, beceri, saglikli düsünme gibi temel degerlerin kazandirilmasi amaçlanmaktadir. “El Ele Gelecege” Izcilik Projesi kapsaminda “Ben de izci olmak istiyorum” diyen çocuklarimizi ve gençlerimizi Atak Gençlik Kulübümüze bekliyoruz. Kayitlarimiz, 8-15.Ekim 2012 tarihleri arasinda Sekiçesme Mahallesi Hoca Mahmut Caddesi Yemenici Apartmani altinda bulunan kulüp merkezimize yapilacaktir” dendi.
Irtibat Telefon: 338 214 91 11 & 506 662 32 47
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284