En Büyük Hayali, Istanbul Bogazini Yüzerek Geçmek

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Bedensel Engelliler Yüzme sporcusu Neslihan Kiliçoglu, Kemal Kaynas Stadyumunda gerçeklestirilen yürüyüs günlerinin ilk gününde arkadaslarini yalniz birakmadi.

En Büyük Hayali, Istanbul Bogazini Yüzerek Geçmek

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü’nün basarili Bedensel Engelliler Yüzme sporcusu Neslihan Kiliçoglu, Kemal Kaynas Stadyumu’nda gerçeklestirilen yürüyüs günlerine esofmanini giyerek annesi Dilek Kiliçoglu esliginde halk yürüyüsüne eslik etti.
2013 yilindan itibaren yüzme bransiyla ilgilenen Kiliçoglu’nun en büyük hayali ise Istanbul Bogazini yüzerek geçmek. Fikret Ünlü Olimpik Yüzme Havuzunda haftanin 6 günü antrenmanlarina devam eden basarili sporcu, 2015 yilinin sonlarina dogru yapilacak olan Bedensel Engelliler Türkiye Sampiyonasina için hazirliklarini sürdürüyor.
Örnek Bir Sporcu
Kiliçoglu’nun basarili bir sporcu oldugunu kaydeden Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Kiliçoglu gibi basarili ve azimli sporcularin çogalmasi için elimizden geleni yapiyoruz. Kiliçoglu, Karaman’da azmi ile örnek gösterebilecegimiz basarili sporcularimizdan bir tanesi. Yaptigi sporu seven ve sporla mutlu olan Kiliçoglu’na destegimiz sonsuzdur” diye konustu.
Basarili sporcu Kiliçoglu’nun elde ettigi dereceler ise;
* 100 metre sirtüstü ve 100 metre kurbagalama kategorilerinde Bedensel Engelliler Türkiye Yüzme Sampiyonu.
* 50 metre serbest kategoride Türkiye üçüncüsü,
* 50 metre serbest sitil ve 100 metre kurbagalama S6 grubunda Türkiye Sampiyonu,
* 100 metre sirtüstü S6 grubunda ise Türkiye ikincisi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284