En Sessiz Sampiyonada Kupalar Sahiplerini Buldu

Isitme Engelliler Federasyonu 2015 yili faaliyet programinda yer alan Isitme Engelliler Türkiye Erkekler ve Kadinlar Voleybol Sampiyonasi dereceye giren takimlarin belirlenmesinin ardindan sona erdi.

 En Sessiz Sampiyonada Kupalar Sahiplerini Buldu

Türkiye Isitme Engelliler Federasyonu 2015 faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen Türkiye Isitme Engelliler Erkekler ve Kadinlar Voleybol Sampiyonasi 17 Mayis 2015 Pazar günü derece giren takimlarin belirlenmesinin ardindan sona erdi.

17 Mayis 2015 Pazar günü Kazim Karabekir Spor Salonunda oynanan final müsabakalarina Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Türkiye Isitme Engelliler Spor Federasyonu Baskani Yakup Ümit Kihtir, Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Ayhan Erenoglu, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ve Is Kur Il Müdürü Kenan Ates, Sube Müdürü Aslan Yildiz, antrenör, sporcu ve çok sayida vatandas katildi.
Karaman’in ev sahipligini yaptigi Türkiye’nin en sessiz sampiyonasinda farkli illerden gelen 120 sporcu sampiyonluk için mücadele etti. Kazim Karabekir ve Yunus Emre Spor Salonlarinda gerçeklestirilen çekismeli ve zorlu geçen maçlara Karamanli sporseverlerin yogun ilgilisi vardi. Sampiyonaya gelemeyen aileler için Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan 4 gün süreyle müsabakalar internet üzerinden canli olarak verildi ve toplam 1345 kisi müsabakalari oturduklari yerden canli olarak izleme sansi yakaladi.
17 Mayis 2015 tarihinde Kazim Karabekir Spor Salonunda oynanan müsabakalarin ardindan Bayanlar kategorisinde Istanbul Sessizler Spor Kulübü 1’inci, Ankara Isitme Engelliler Spor Kulübü 2’inci, Bursa Yildirim Isitme Engelliler Spor Kulübü 3’üncü olurken Erkekler kategorisinde ise; Gaziantep Ali Süzer Isitme Engelliler Spor Kulübü 1’inci, Izmir Bornova Isitme Engelliler Spor Kulübü 2’inci, Amasya Lokman Hekim Isitme Engelliler Spor Kulübü ise 3’üncü olan takimlar oldu.
Ayrica gerçeklestirilen sampiyonada farkli kategorilerde sampiyonani En’leri belirlenerek ödüllendirildi. Ödül almaya hak kazanan isimler; En iyi bayan oyuncu kategorisinde Kübra Güleçöz, en iyi bayan blokçu kategorisinde Duygu Didem Ileri, en iyi bayan libero kategorisinde Hüriye Demirel, en iyi bayan smaçör kategorisinde Yeter Yalçin, en iyi erkek oyuncu kategorisinde Ali Süzer ve Furkan Güney, en iyi erkek blokçu kategorisinde Cemil Üzümcü, en iyi erkek libero kategorisinde Isa Yigiter ve en iyi erkek smaçör kategorisinde Osman Çarkci oldu.
Sampiyonada dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Isitme Engelliler Federasyon Baskani Yakup Ümit Kihtir, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Isitme Engelliler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Kurt, Iskur Müdürü Kenan Ates, Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Ayhan Erenoglu ve Sube Müdürü Aslan Yildiz tarafindan verildi.
Karaman’da gerçeklestirilen en sessiz sampiyona günün anisina toplu fotograf çekiminin ardindan sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284