Ermenek Gençlik Spor Final Maçlarina Iyi Basladi

Temsilcimiz Karaman Ermenek Gençlik Spor takimi Bayan Voleybol 3. Lige yükselme Final Grup maçlarina iyi basladi.

Ermenek Gençlik Spor Final Maçlarina Iyi Basladi
 
 
Ilk müsabakasini hafta sonu Nigde Spor Salonunda oynayan bayanlar, Aksaray Gençlik Takimini 25–12, 25–13 ve 25–12 lik skorlarla set vermeden 3–0 aldi. Ikinci Müsabakasinda Adana Idman Yurdu ile Pazar günü saat 16.00 da karsilasan temsilcimiz, 25–14, 25–8 ve 25–15 lik setlerle 3–0 maçi zorlanmadan kazandi. Maçtan sonra 3. Ligi garantileyen kizlarimizin kupayi Karaman’a getirmesi için iki müsabaka daha kazanmasi gerekiyor. Takim kaptani Cansu Ceylan "Geçen yil oynadigim takimima karsi oynadim. Yenecegimizi biliyordum, kendimize güvenimiz tam. Iyi bir ekip olduk. Bu galibiyetle sampiyonluk yolunda önemli bir adim atarak basladik. 16 Nisan'da Karaman'a kupayi getirecegiz insallah. Ilk iki maçi zorlanmadan kazanarak bu gruplara katilan takimlarin üzerinde bir ekip oldugumuzu ispatladik." dedi.
Baskan Yusuf Ünalan’da maçlari degerlendirerek; “Önemli olan Karaman’imizi tanitmak ve ismini duyurmak. Biz yönetim olarak takimimiza güveniyoruz. Insallah iki maç sonunda kupaya ulasarak Karaman’a bir 2. Lig takimi hediye edecegiz.” dedi.
Ermenek Doga ve Su Sporlari bayan basketbol takiminin bugün oynayacagi final müsabakasinda rakibi çok büyük sürpriz olmazsa Toros Spor olacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284