Ermenek’te Atletizm Festivali Sona Erdi

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun Turkcell ile birlikte organize ettiği “Küçükler Atletizm Festivali” seçmeleri Karaman’ın Ermenek ilçesinde tamamlandı.

Ermenek’te Atletizm Festivali Sona Erdi

Ermenek’te, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikte 2004-2005 yaş grubundan yaklaşık 80 öğrenci Mersin’de düzenlenecek olan Bölge Şampiyonası’nda mücadele edebilmek için ter döktü. 

Çekişmeli ve renkli görüntülere sahne olan yarışlarda sporcular 80 metre, uzun atlama, yüksek atlama, 1000 metre, fırlatma topu ve bayrak yarışmaları kategorilerinde kıyasıya mücadele etti. Kategorilerinde dereye giren sporcular 30 Nisan’da Mersin’de yapılacak olan Bölge Şampiyonasına ilçe takımı olarak katılmaya hak kazandı.

Müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde Fikret Ünlü Yatılı Bölge Ortaokulu birinci, Hatice ve Hakkı Polat Ortaokulu ikinci, Cumhuriyet Ortaokulu üçüncü, kızlar kategorisinde ise Fikret Ünlü Yatılı Bölge Ortaokulu birinci, Hatice ve Hakkı Polat Ortaokulu ikinci, Cumhuriyet Ortaokulu ise üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Açıkgöz,  Hatice Ve Hakkı Polat Ortaokulu Müdürü Ali Ercan Bağcalı, Beden Eğitimi Öğretmenleri Mücahit Alan, Cennet Özgedik, Gizem Açıkel ve Bilge Ulu, antrenör Melihşah Katman ve sınıf öğretmeni Hakan Dilekli tarafından verildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284