Ermenek’te Futsal Müsabakaları Sona Erdi

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Ermenek’te düzenlenen Futsal müsabakaları oynanan final karşılaşmalarının ardından sona erdi.

Ermenek’te Futsal Müsabakaları Sona Erdi
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Ermenek’te küçükler ve yıldızlar kategorilerinde futsal müsabakaları düzenlendi.
Çekişmeli ve bir o kadar da heyecanlı maçlara sahne olan futsal turnuvasında oynanan maçlarda atılan nefis goller sporseverlerin gözlerinin pasını sildi. Sporcular gol yollarında yaptıkları birbirinden güzel hareketlerle tribünleri ayağa kaldırırken, takımların arasında yaşanan tatlı rekabet renkli görüntülere sahne oldu.
Katılımın yoğun olduğu müsabakalar sonunda küçük erkekler kategorilerinde Güneyyurt Ortaokulu birinci, Cumhuriyet Ortaokulu ikinci, Hatice ve Hakkı Polat Ortaokulu üçüncü, Yıldız erkekler kategorilerinde Güneyyurt Ortaokulu birinci, Cumhuriyet Ortaokulu ikinci, Şehit Danış Tunalıgil Ortaokulu ise üçüncü olma başarısı gösterdi.
Zevkli geçen müsabakalar sonunda konuşma yapan Ermenek Kaymakamı Eyyüp Güngör,” Bugün burada değerli öğrencilerimizin centilmenlik içerisinde geçen futsal müsabakalarını izleme şansı bulduk. Oyuncularımızın saha içerisinde gösterdikleri performans ve verdikleri dostluk mesajı turnuvanın belki de en güzel karelerinden biriydi. Böyle bir turnuvanın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Ermenek Kaymakamı Eyyüp Güngör, Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kaya, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Ömer Altınyüzük, Hasan Açıkgöz ve Güneyyurt Ortaokulu Müdürü Durmuş Ali Göl tarafından verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284