Ermenek’ten 220 Öğrenci Gençlik Kampı İçin Yola Çıktı

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampı” için 220 öğrenci Silifke’ye hareket etti.

Ermenek’ten 220 Öğrenci Gençlik Kampı İçin Yola Çıktı

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezleri yaz ve kış kampları ile gençlerin yanında olmaya devam ediyor. Ermenek Gençlik Merkezi koordinesinde düzenlenen ve Başyayla ile Sarıveliler ilçelerinden de katılımın olduğu Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampı için 220 kişilik ilk öğrenci grubu 5 otobüsle yola çıktı.

3-6 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek gençlik kampları için yola çıkan gençler, kamp alanlarında serbest zamanlarını çeşitli sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirecekler.

Etkinlik kapsamında gençler, gezi programı doğrultusunda seyahat etmeleri, akranlarıyla tanışmaları, yeni dostluklar edinmeleri ve kaynaşmalarının yanı sıra ülkenin doğal ve tarihi güzelliklerini tanıma fırsatı bulacaklar.

Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampı, 10-13 Haziran tarihleri arasında kız öğrenciler için düzenlenecek programla devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284