Esnaf Barisspor, Nigde Deplasmanindan Galibiyetle Döndü

Türkiye Kadinlar Basketbol 2. liginde ilimizi temsil eden Esnaf Barisspor bayan takimi hafta sonunda gittigi Nigde deplasmaninda rakibini 64-60 maglup ederek ilimize galibiyetle döndü.

Esnaf Barisspor, Nigde Deplasmanindan Galibiyetle Döndü
Nigde 5 Subat Spor Salonunda oynanan müsabakada Esnaf Barisspor birinci periyodun 3. dakikasindan sonra öne geçerek maç sonuna kadar karsilasmayi önde götürdü. Zevkli ve çekismeli geçen müsabakayi Karaman, Kayseri ve Mersin’den gelen sporcu aileleri izleyerek takima destek verdiler.
Zorlu ve kaliteli geçen ligde ekibimiz bu hafta Pazar günü evinde yine ligin güçlü ekiplerinden Orduspor’u konuk edecek.
Lig'in artik sonuna gelindigini belirten Kulüp Menajeri Murat Ekiz, “Çok zor sartlarda Ligi tamamlamak üzereyiz. Sporun bir ilin tanitiminda ne kadar etkili oldugunu bir kez daha gördük. Gittigimiz deplasmanlarda Karaman'i tanimayan, nerede oldugunu bile bilmeyen hala Konya Karaman mi? diyen insanlarla karsilasmak bizi düsündürdü. Ekonomik anlamda Türkiye'nin 16.büyük ekonomisi oldugumuz, bisküvi ve elma üretiminde Türkiye’de lider oldugumuz Tarih ve Kültür kentimizi tanitmak için her Karamanliya görev düsüyor. Biz bu görevin sadece bir bölümünü üstlendik. Insanlarimizin sporda da yetenekli olduklarini göstermek için inanilmasi zor sartlarda bu isi sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edecegiz. Basarili olacagimiza da yürekten inaniyoruz. Ligde ilk yilimiz ligi yeterince tanidigimizi düsünüyoruz. Önümüzdeki sezonda daha iyi bir takim olusturarak ligde daha basarili olacagiz. Bunun yaninda alt yapi çalismalarina da basladik. Çocuklarimizi hem kötü aliskanliklardan korumak için hem saglikli olmalarini saglamak için; hemde basketbolu sevdirmek ve bir spor kültürü olusturmak için alt yapi çalismalarini önemsiyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284