“Evde Kal Hareketsiz Kalma” Videoları Sosyal Medyada

Türkiye’yi de etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı Sağlık Bakanlığının `Evde kal Türkiye` çağrısına uyan Karamanlı sporcular, evlerinde ve evlerinin bahçelerinde kurdukları parkurlarda antrenmanlarına devam ediyor.

“Evde Kal Hareketsiz Kalma” Videoları Sosyal Medyada

 Koronavirüsün olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak isteyen sporcular antrenörlerinin de desteği ile kendilerine verilen programa uyarak formda kalmaya devam ediyor. Antrenörlerin yanı sıra sporculara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personellerinden psikolog Betül Demir tarafından sporcuların koronavirüsün olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak amacıyla sunumlar hazırlanarak video konferans yoluyla psikolojik destekte veriliyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan 'Evde Kal, Hareketsiz Kalma' projesinin de Karaman’da devam ettiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Evde kaldığımız izolasyon sürecinde sporcularımızın forma kalmasını sağlamak amacıyla antrenörlerimiz video konferans yolu ile sporcularımızla çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca yine antrenörlerimiz tarafından vatandaşlarımızın evde yapabilecekleri egzersizler kısa videolar şeklinde hazırlanarak sosyal medya hesaplarımız üzerinden paylaşılıyor. İnşallah bu süreci en kısa sürede el birliği ile atlatarak, spor dolu günlere tekrar döneceğiz"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284