Farkını Konuşturdu

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup 26. haftasında kendi sahasında Arnavutköy Belediyesi Gençlikspor’u ağırlayan Karaman Futbol Kulübü yağmur, çamur, soğuk demeden kendisine destek vermek için gelen taraftar kadınları unutmadı.

Farkını Konuşturdu

09 Mart 2022 Çarşamba günü saat 14’de başlayan maç öncesi Kemal Kaynaş Stadyumuna gelen kadın taraflar kapıda çiçeklerle ve kendileri için hazırlanan anahtarlıklarla karşılandı. “Kadın Gibi Gülen, Kadın Gibi Konuşan, Kadın Gibi Üreten, Kadın Gibi Vefalı, Kadın Gibi Zarif BİR DÜNYA istiyoruz. Kadın Karanlıkların Aydınlık Yüzüdür” sözlerinin yer aldığı anahtarlıkları ve çiçekleri alan taraftar kadınlar “Keşke Her Gün Kadınlar Günü Olsa”, “İlk Çiçeğimi Burada Almak Nasip Oldu” “Farklarını Konuşturdular” sözleriyle yönetime teşekkürlerini sunarak stada giriş yaptılar.

“Kadın taraftarlar başımızın tacıdır. İyi ki varsınız. İyi ki geldiniz.” diyen Karaman Futbol Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Han ve Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Han kadın taraflarımızı aileleriyle, çocuklarıyla, arkadaşlarıyla birlikte her zaman maçlarımızda görmek isteriz deyip destek için teşekkür ettiler. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Han’ın eşi Emişe Han da kadın taraflarla maçı izlerken İl Afad Müdürü Şerife Han, Karaman Valiliği Bilgi İşlem Şube Müdürü Gülsine Kılınçarslan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Coştu, Türk Kadınlar Birliği Karaman Başkanı Aynan Çolakoğlu gibi isimlerde maçta takıma destek için tribünde yerlerini aldılar. Haber: Senem Yavuzaslan

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2022, 19:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284