Ferhat Köse’den “Red Bull Geç Kalma” Çikarmasi

Bisiklet tutkunlarina özel olarak düzenlenen Red Bull Geç Kalma yarisinda Karamani Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet sporcusu Ferhat Köse temsil etti.

Ferhat Köse’den “Red Bull Geç Kalma” Çikarmasi

19 Eylül 2015 tarihinde Büyükada'dan 12.30’da baslayan Red Bull Geç Kalma, bisiklet tutkunlarina adalarin nefis manzarasinda esi benzeri olmayan bir yaris deneyimi yasatti. Karaman adina Gençlik ve Spor Kulübünden Ferhat Köse’nin yaristigi büyük organizasyonda Türkiye’nin farkli illerinden 16 yas üstü toplam 251 katilimci pedal çevirdi. Zamana karsi çevrilen etkinlikte yarismacilar Büyükada, Burgazada ve Heybeliada'da kimi kolay kimi zorlu parkurlarda ter döktüler.
Baslangici Büyükada’da verilen organizasyonda zamana karsi yarisan 251 sporcu, ilk etapta 150 sporcunun alinacagi çikarma gemisine yetismek için ter döktü. Ilk etabi basariyla tamamlayan 150 sporcu Burgaz adaya dogru yol aldi. Ikinci etapta ise Heybeli adaya hareket edecek gemiye yetismeyi basaran 70 sporcu yarismaya devam etme hakki kazandi. Yarismaya Büyükada’da yapilacak olan final yarislarina katilacak 30 sporcu belirlenmesi ile devam edildi. Büyükada’da yapilan ve çekismeli geçen final yarislari sonunda Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ferhat Köse yarismayi 14. sirada tamamlama basarisi gösterdi.
Erkeklerde 19.54 dakikalik zamanlamasiyla, Abdülkadir Kelleci birinci oldu. Bayram Eroglu 20.19 dakika ile ikinci, Ali Cakas ise 20.22 dakikalik zamanlamasiyla üçüncü olarak yarisi bitirdi.
Kadinlarda, 28.07 dakikalik zamanlamasiyla Esra Kürkçü birinci, Cansu Türkmenoglu, 29.15 dakika ile ikinci, Pelin Bayram ise 3. etapta elenerek üçüncülügü gögüsledi.
Köse’yi basarisindan dolayi tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet sporcularinin Türkiye’nin her yerinde Karamani basariyla temsil ettiklerini belirtti. Il Müdürü Kisacik konusmasina söyle devam etti:
“ Kentimiz bisiklet bransinda el ettigi basarilarla yükselisine devam ediyor. Sporcularimiz disiplinli ve azimli çalismalarinin meyvelerini gittikleri her yarista almaya devam ediyor. Türkiye genelinde örnek gösterilecek, basaridan basariya kosan takim olma yönünde sporcularimiza desteklerimiz devam edecektir” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284