Filede Ibrahim Bey Ortaokulu Farki

2014-2015 Egitim ve Ögretim yili okul sporlari faaliyetlerinde yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen Yildizlar(kiz-erkek) voleybol müsabakalari oynanan final müsabakalarinin ardindan sona erdi.

Filede Ibrahim Bey Ortaokulu Farki

2014-2015 Egitim ve Ögretim yili voleybol il temsilciligi faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen okullararasi yildizlar voleybol il birinciligi müsabakalari Kazim Karabekir Spor Salonu’nda oynanan final müsabakalarinin ardindan sona erdi. Katilimin yüksek oldugu müsabakalara on dört okuldan toplam 118 sporcu katildi.
Kazim Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenen yildizlar voleybol il birinciligi müsabakalari zorlu ve çekismeli maçlara sahne oldu. Sporcular okullarini en iyi sekilde temsil etmek ve il birinciligi için kiyasiya mücadele ederken takimlar arasinda yasanan rekabet renkli görüntülere sahne oldu. Müsabakanin kizlar kategorisinde karsi karsiya gelen Ibrahim Bey Ortaokulu ile Istiklal Ortaokulunun final karsilasmasi adeta nefesleri kesti. Çekismeli geçen setler sonun da Rabia Ünver’in sagdan ve soldan gelistirdigi ataklarla sayi bulan Ibrahim Bey Ortaokulu aldigi son dakika sayilariyla müsabakadan galip ayrilmasini bildi.
Sekiz gün süren ve heyecanin bir an olsun eksilmedigi müsabakalarda hem kizlar hem erkekler kategorisinde sampiyon olan Ibrahim Bey Ortaokulu sampiyonaya damgasini vuran takim oldu. Her iki kategoride de dereceye giren Ibrahim Bey Ortaokulu, il disinda yapilacak olan voleybol grup müsabakalarinda Karaman’i temsil etme hakki elde etti.
Yildizlar voleybol il birinciligi müsabakalarina 118 sporcunun katildigini ifade eden Spor Sube Müdürü Aslan Yildiz,’’ Kizlar ve erkekler kategorisinde sampiyon olan takimin yapilacak olan grup müsabakalarinda ilimizi temsil etmeye hak kazandigini ifade etti. Müsabakalarin çekismeli ve heyecanli geçtigine dikkat çeken Yildiz, tüm sporcularimizi gösterdikleri performans, mücadele ve centilmenliklerinden dolayi kutluyorum" dedi.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürleri Aslan Yildiz ve Vedat Akyar, Ibrahim Bey Ortaokulu Müdür Yardimcisi Ali Gökçe ve Voleybol il temsilcisi Ali Sak tarafindan verildi.
Müsabakalar sonunda kizlar ve erkekler kategorisinde dereceye takimlar ise;
Kizlar
1. Ibrahim Bey Ortaokulu
2. Istiklal Ortaokulu
3. Akçasehir Ortaokulu
4. Kemal Reis Ortaokulu
Erkekler
1. Ibrahim Bey Ortaokulu
2. Yunus Emre Orta Okulu
3. Istiklal Orta Okulu
4. Alparslan Ortaokulu
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284