Filede Kazanan Dostluk Oldu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen Ögretmenler Günü Voleybol turnuvasi yapilan final müsabakalarinin ardindan sona erdi.

Filede Kazanan Dostluk Oldu

Kazim Karabekir Spor Salonu’nda gerçeklestirilen final müsabakalarina Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, daire müdürleri, sube müdürleri ve çok sayida vatandas katildi.
23 Kasim 2015 Pazartesi günü saat 19.30’da Bas Hakem Hasan Hüseyin Evci’nin yönettigi Ögretmenler Günü voleybol final müsabakasinda Karaman Spor Lisesi ile Özel Babaoglu Koleji karsi karsiya geldi. Ilginin yogun oldugu final müsabakasinda ilk set Spor Lisesi’nin 28-26 üstünlügü ile sona erdi. Ikinci sete hizli baslayan Spor Lisesi üst üste aldigi basarili sayilarla ikinci seti de 25-13 önde kapamasini bildi. Üçüncü seti de 25-21 gibi bir sayi ile kazanan Spor Lisesi zorlu finalde 3-0’lik bir skorla kazanan taraf oldu. Günün bir diger karsilasmasinda ise 3.’lük, 4.’lük mücadelesi veren Yavuz Sultan Selim Ortaokulu ile Akçasehir Ç.P.L karsi karsiya geldi. Karsilasma Yavuz Sultan Selim Ortaokulunun üstünlügü ile sona erdi.
Zevkli geçen müsabakalar sonunda olusan tablo ise Karaman Spor Lisesi birinci, Özel Babaoglu Koleji ikinci, Yavuz Sultan Selim Ortaokulu üçüncü ve Akçasehir Ç.P.L dördüncü olan takimlar oldu.
Turnuva sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Nurettin Dogan ve Özel Babaoglu Egitim Kurumlari Kurucu Temsilcisi Hilmi Erdogdu tarafindan verildi.
Turnuva, günün anisina çektirilen toplu fotografin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284