Filede Kulüpler Arası Heyecan Başladı

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan Kulüpler Arası Gençler Voleybol İl Birinciliği müsabakaları 13 kulüp takımının katılımı ile başladı.

Filede Kulüpler Arası Heyecan Başladı

Okul sporları faaliyetleri ile birlikte sporda hareketli günler yaşayan Karaman’da spor müsabakalarının ardı arkası kesilmiyor. Son olarak futsal ve yüzme branşlarında düzenlenen yarışmaları ilgi ile izleyen sporseverler bu haftada voleybol ve basketbol branşlarında düzenlenen müsabakalar ile spora doyacak.

19 Aralık 2016 Pazartesi Yunus Emre Spor Salonu’nda 13 kulüp takımının katılımı ile başlayan Kulüpler Arası Gençler Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında yaklaşık 156 sporcu il birinciliği için mücadele edecek. Karaman ili hakemlerinin görev aldığı turnuvada göze çarpan önemli bir ayrıntı ise, geçen sezon 8 kulüp takımının yer aldığı turnuva bu sezon 13 kulüp takımının katılımı ile yapılıyor olması.

Erkekler ve kızlar kategorilerinde oynanan ilk gün müsabakalarında alınan toplu sonuçlar ise şöyle:

Genç Kızlar

Gençlik Spor Kulübü (B):3 – Fatih Lisesi Spor Kulübü:0

Spor Lisesi Kulübü (B):3 – Gençlik Spor Kulübü (C):0

Spor Lisesi Kulübü (A):3 – Gençlik Spor Kulübü (A):0

Genç Erkekler

Gençlik Spor Kulübü(A):3 – Bifa Lisesi Spor Kulübü:2

Spor Lisesi Kulübü(A):3 – Spor Lisesi Kulübü(B):0

Fatih Lisesi Spor Kulübü:3 – Gençlik Spor Kulübü(B):0

Yunus Emre Spor Salonu’nda beş gün boyunca devam edecek olan Kulüpler Arası Gençler Voleybol İl Birinciliği müsabakaları 23 Aralık Cuma günü yapılacak olan final karşılaşmalarının ardından sona erecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284