Filedeki Temsilcilerimizden Biri Sevindirdi. Digeri Üzdü

Ilimizi Bayanlar Bölgesel Voleybol ligi E grubunda temsil eden iki takimimizdan Ermenek Doga ve Su Sporlari taraftarinin yüzünü güldürürken, diger temsilcimiz 70 Karaman Gençlik aldigi maglubiyetle üzdü.

Filedeki Temsilcilerimizden Biri Sevindirdi. Digeri Üzdü

Ligde ilk maçina kendi saha ve seyircisi önünde çikan Ermenek Doga ve Su Sporlari bayan voleybol takimi tecrübeli oyunculari ile sonuca gitmesini bildi.
Lige çok iddiali giren Ermenek Doga ve Su Sporlari bayan voleybol takimi tecrübeli oyunculari ve hirsli oyunu ile Akdeniz Spor maçini 3-1’lik skorla rahat kazandi. Ligde zirve yolunda iddiali oldugunun sinyalini veren Ermenek bayan voleybol takimi puan durumunda ikinci siraya yükseldi.
Ligdeki diger temsilcimiz 70 Karaman Gençlik ise Mersin deplasmaninda lider Mersin Üniversitesi’ne boyun egerek maçtan 3-0 maglup ayrildi. Ligde oynadigi iki maçtan da puan alamayan temsilcimiz son siraya yerlesti.
Türkiye Bölgesel Bayanlar Voleybol liginde 27 Ocak Pazar günü temsilcilerimiz birbirlerine rakip olacak. 70 Karaman Gençlik-Ermenek Doga ve Su Sporlari Gençlik kulübü Kazimkarabekir Spor Salonunda bu kez birbirlerinden puan alabilmek için mücadele edecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284