Filenin Sultanlari Kayseri Özel Idare Ile Karsilasiyor

Karaman’i TVF Bayanlar 3. Liginde temsil eden Karamangücü G.S. K. 17. hafta müsabakasinda kendi saha ve seyircisi önünde Kayseri Il Özel Idareyi konuk edecek. Ankara Numune Sporun Ordu Telekom’a yenilmesi ile her maça final havasinda çikan Sultanlar, 2. Lig yolunda emin adimlarla ilerliyor. 2. Yari ile kadrosunda revizyona giden Karamangücü, Karaman’dan 4 sporcuyu kadrosuna katti. Karamangücü Kayseri maçi 15 Subat Cumartesi günü saat 13.00’de Kazim Karabekir Spor Salonunda oynanacak.

Filenin Sultanlari Kayseri Özel Idare Ile Karsilasiyor

Öte yandan hafta içi Karamangücü Yönetimi Konya Seker ile sponsorluk anlasmasi imzaladi. Karaman’i temsil eden Filenin Sultanlarinin formasinda bundan sonra Torku yazacak. Konya Seker Yönetim Kurulu Baskan Recep Konuk ile bir araya gelen Baskan Yusuf Ünalan ve Voleybol Subesi Sorumlusu Ferhat Koç, Konuk’a desteginden dolayi tesekkür ettiler. Konya Seker Yönetim Kurulu Baskani Recep Konuk; “Karaman ve Konya bölgenin yükselen sehirleridir. Biz bölge insanini seviyoruz. Karaman’a kisa vadede ciddi yatirimlar düsünüyoruz. Karaman benim için özel bir sehir. Sporda Karaman’i temsil eden Karamangücüne basarilar diliyorum. Gençlerimizin sosyal açidan spora yönlendirmek için bizde üzerimize düsen destegi veriyoruz. Allah yolunuzu açik etsin.”dedi.
Karamangücü Baskani Ünalan; “Sayin Recep Konuk’a Karaman adina tesekkür ediyoruz. Insallah 2. Lig kupamizi alip kendisini ziyarete gelecegiz.”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284