Futsalda Il Birincileri Kupasini Sultanoglu’ndan Aldi

Okul sporlari faaliyet programinda yer alan liseler arasi kiz-erkek futsal (salon futbolu) il birinciligi müsabakalari tamamlandi.

Futsalda Il Birincileri Kupasini Sultanoglu’ndan Aldi

14 Aralik 2015 tarihinde baslayan ve sekiz gün süren 15 erkek ile 7 kiz takimdan 242 sporcu ögrencinin katildigi liseler arasi kiz-erkek futsal il birinciligi müsabakalari tamamlandi.
Müsabakalar çerçevesinde erkekler kategorisinde;
1.Irfan Ataseven Anadolu Lisesi
2. Bifa Anadolu Lisesi
3. TOKI Anadolu Lisesi oldu.
Kizlar kategorisinde ise;
1. Karaman Spor Lisesi
2. Yunuskent Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi
3. Ibn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.
Kazim Karabekir Kapali Spor Salonunda gerçeklestirilen ödül törenine Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Nurettin Dogan, ögretmenler ve ögrenciler katildi.
Dereceye giren takimlar kupalarini Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ile Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Nurettin Dogan’dan aldilar. Kupa töreni sirasinda büyük sevinç yasayan futsal takimlari hakli gururlarini ögretmenleri ile paylastilar.
Kupa töreninde bir konusma yapan Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu emegi geçen herkese tesekkür ederek, 20-22 Ocak tarihlerinde Kirsehir’de yapilacak olan bölgesel kiz-erkek futsal müsabakalarinda birinci olan ve ilimizi temsil edecek takimlara da basarilar diledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284