Gelecegin Yildizlari Bu Tesislerde Yetisecek

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, yapimi devam eden Sporcu Fabrikasinin Karaman sporuna yapilan önemli yatirimlardan birisi oldugunu belirterek, gelecegin yildiz sporculari bu tesislerden yetisecegini dile getirdi.

Gelecegin Yildizlari Bu Tesislerde Yetisecek

Karaman’da yapimi hizla devam eden Çok Amaçli Spor Salonunu(Sporcu Fabrikasi) kisa bir süre içerisinde tamamlanarak Karaman sporuna hizmet verecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, yapimi devam eden Sporcu Fabrikasinin Karaman için önemli yatirimlardan biri oldugunu belirterek, gelecegin yildizlarinin bu tesislerden yetisecegini dile getirdi.
Karaman’da spor yatirimlari ve tesislesme yönündeki çalismalariyla gelecegin yildiz adayi sporcularina daha iyi kosullarda hizmet vermeyi amaçlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü, yetenekli sporculari kesfetmek, gençlerin enerjisini dogru yönde kullanmalarini saglamak ve spora olan ilgilerini daha da arttirmak amaciyla gelecegimizin teminati olan gençlere desteklerine devam ediyor.
Yeni tesislerin hizmete girmesiyle birlikte sporda basarinin daha üst seviyelere gelecegini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, “ Karamanimiza kazandirilan spor tesisleri gelecegin yildizlarinin yetismesinde önemli bir rol oynayacak ve buralardan yetisen sporcularin ilimizi ulusal ve uluslararasi arenada en iyi sekilde temsil etmelerini saglayacaktir” diye konustu. Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, konusmasinin devaminda: “Karaman’da gençlerimizin daha iyi kosullarda spor yapabilmeleri ve egitim alabilmeleri için Spor Il Müdürlügü olarak tüm imkânlarimizi kullaniyoruz. Spor tesislerimizin kapilarini gençlerimize sonuna kadar açtik. Yapimi devam eden Sporcu Fabrikasi Karaman için en önemli spor yatirimlari arasinda yer aliyor. Insallah bu tesisimizin hizmete girmesiyle birlikte sporda yakaladigimiz basarilari daha üst seviyelere getirecegiz.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284