Genç Atletler Gelecek Vaat Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde çalismalarina araliksiz devam eden genç atletler gelecek vaat ediyor.

Genç Atletler Gelecek Vaat Ediyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde çalismalarina antrenör Cihan Güç ile devam eden genç atletler, hafta içi her gün saat 17.00 ile 19.00 arasi 14 yas ve üzeri kiz ve erkek takimi olmak üzere teknik atlama branslarinda(Uzun Atlama, Yüksek Atlama, Sirikla Yüksek Atlama, Üç Adim Atlama) çalismalara araliksiz devam ediyor.
Çalismalarin sistematik bir sekilde eksiksiz devam ettigini belirten Güç,” Uzun atlama, yüksek atlama, üç adim atlama ve sirikla yüksek atlama gibi branslarda önümüzdeki sezon müsabakalar basliyor. Çalistigimiz grup içerisinde özellikle kizlar da ciddi bir çalisma ile 4 ay gibi kisa bir süre içerisinde milli takim seviyesine ulasacak sporcular var. Atlama bransi sporcu seçimlerinde süratli ve siçramasi iyi olanlari seçerek, kisiye uygun antrenman programlari ile sporcularimizi en üst düzeye getirmek için çalisiyoruz” diye konustu.
Çocuklarimizi ve Aileleri Spora Tesvik Ediyoruz
Karaman’da ileride birçok basariya imza atacak yetenekli gencin oldugunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Genç potansiyelinin yüksek oldugu kentimizde çocuklarimizi ve aileleri spora tesvik ediyoruz. Çocuklarimizi kötü aliskanliklardan uzak tutmak ve onlara spor kültürünü asilamak adina yaptigimiz çalismalar farkli spor projelerimiz ile devam edecek. Antrenörlerimiz ile birlikte okullarda sporcu taramasi yaparak sporu sevdirmeyi amaçliyoruz. Spor, çocuklarimizin zihin gelisimine ve derslerde basarili olmasini sagliyor.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284