Genç Atletler Okullari Için Kostu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen okullararasi atletizm kros müsabakalari sona erdi.

 Genç Atletler Okullari Için Kostu

Okul Sporlari faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen Okullar arasi Genç Erkekler, Genç Kizlar ve Yildiz Erkekler, Yildiz Kizlar Atletizm Kros yarismalari 9 okuldan 150 sporcunun katilimi ile Eregli yolu kosu parkurunda yapildi.

Yarislar, Yildiz kizlar, yildiz erkekler, genç bayanlar ve genç erkekler olmak üzere dört ayri kategoride yapildi. Soguk bir havada yapilan yarislarda atletler yaris parkurunu bitirmek için oldukça zorlandi. Yarismaya, takimlar ve ferdi olarak katilan sporcular zorlu ve çekismeli geçen yarismalar sonunda dereceye girme basarisi gösterdiler.
Yarismalarin sonunda dereceye giren sporculara ve takimlara ödüllerini Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürleri Aslan Yildiz, Vedat Akyar, O.Selçuk Akbas, Okul Sporlari Tertip Komitesi Üyesi Polat Kilinç, Atletizm Il Temsilcisi Murat Yurdadön ve Beden Egitimi Ögretmenleri Serap Gücal, Örgen Altan ve Osman Turna tarafindan verildi.
Ödül töreni sonrasinda okulsporlari kros müsabakalarina katilimlarin fazla olmasindan dolayi memnuniyetlerini dile getiren Spor Sube Müdürü Aslan Yildiz, " Düzenlenen atletizm kros müsabakalarinda dereceye giren bütün sporcularimizi tebrik ediyorum. Il müdürlügümüz tarafindan düzenlenen okul sporlari atletizm kros müsabakalarinda dereceye giren sporcularimiz atletizm federasyonumuz tarafindan yapilacak olan bölgeler arasi atletizm kros yarismalarinda ilimizi temsil edeceklerdir. Burada dereceye giren sporcularimiza simdiden katilacaklari müsabakalarda basarilar diliyorum’’ seklinde konustu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlar ise;
Yildiz Kizlar Takim
1. Kemal Reis Ortaokulu
2. Istiklal Ortaokulu
3. Bifa Ortaokulu
Yildiz Erkekler Takim
1. Sabiha Gökçen Ortaokulu
2. Yunus Emre Ortaokulu
3. Istiklal Ortaokulu
4. Bifa Ortaokulu
Genç Kizlar Takim
1. Ayranci ÇPL
2. Ermenek Taseli ÇPL
3. Ermenek Hasan Kalan Anadolu Lisesi
4. Fatih Anadolu Lisesi
Genç Erkek Takim
1. Bifa Lisesi
2. Ayranci ÇPL
3. Ermenek Hasan Kalan Anadolu Lisesi
4. Ermenek IMKB Anadolu Lisesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284