Genç Güresçiler Konya’dan Madalya Ile Döndü

Konya’da düzenlenen Yusuf Yöreliyi Anma Yildizlar ve Gençler Güres Turnuvasi’nda Karamanli güresçiler madalyalarla döndü.

Genç Güresçiler Konya’dan Madalya Ile Döndü

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Dünya ve Olimpiyat Sampiyonu eski Milli Güresçi Ali Ayik, Merhum Yusuf Yöreli’nin yakinlarinin da katildigi Yusuf Yöreli Güres Turnuvasi, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlügü Atatürk Spor salonunda yapildi. Konya’da yapilan turnuvaya Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü güres antrenörü Erdogan Taktak nezaretinde 7 sporcu katildi. Zorlu ve çekismeli geçen turnuvada Karamanli güresçilerden 42 kiloda Kerem Ince, Yasin Sever, 46 kiloda Yusuf Ekmekçi ve 100 kiloda Emre Akan derece elde eden sporcular oldu.
Alinan derecelerden duydugu memnuniyeti dile getiren Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, "Türk sporu için güresin çok önemli oldugunu belirterek, "Buralardan çikacak genç yeteneklerin tespit edilip iyi degerlendirilmesi halinde Türk güresine önemli yildizlar kazandirilacak. Karaman’da yetisecek genç güresçilerin ileride milli formayla ilimizi ve ülkemizi uluslararasi arenada en güzel sekilde temsil edeceklerine inaniyorum. Konya’da düzenlenen turnuvada derece elde eden sporcularimizi ve antrenörümüzü tebrik ediyorum" dedi. (Spor Servisi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284