Genç   Judokalar Nazım Canca Avrupa Kupasında Ter Dökecek

Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları İlayda Polat ve Erva Şimşek, Uluslar arası Ümitler Nazım Canca Avrupa Kupası’nda Milli formayı terletecek.

Genç   Judokalar Nazım Canca Avrupa Kupasında Ter Dökecek

25-27 Ocak tarihleri arasında Samsun Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen 9 Mayıs 1919 100.Yıl Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda mücadele eden Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları İlayda Polat ve Erva Şimşek, şampiyonada ilk 12’ye girerek Mart ayında düzenlenecek Uluslararası Ümitler Nazım Canca Avrupa Kupasına katılmaya hak kazandılar.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Judo antrenörleri Ahmet Ömre Türe ve Mevlüt Duman yaptıkları açıklamalarda “Çalışmalarına devam eden başarılı sporcular İlayda Polat ve Erva Şimşek, şampiyonada ilk 12’ye girdiklerini için mutlu olduklarını belirterek, Uluslararası Ümitler Nazım Canca Avrupa Kupası’nda milli forma altında en iyi şekilde mücadele ederek madalya kürsüsünde yer almak istediklerini söylediler". Samsun’un ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada alınan sonuçlardan dolayı mutlu olduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ise, “61 ilden, 324 kadın ve 479 erkek sporcunun mücadele ettiği şampiyonada ilimiz sporcularının ilk 12’de yer alarak önemli bir turnuvada ülkemizi temsil edecek olmaları gurur verici bir sonuç. Her iki sporcumuz ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Mart ayında düzenlenecek Uluslar arası Ümitler Nazım Canca Avrupa Kupasında milli ekibimize ve sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284