Genç Raketlerde Sampiyonlar Belli Oldu

2015-2016 Egitim Ögretim yili Okul Sporlari Gençler Masa Tenisi müsabakalari sona erdi.

Genç Raketlerde Sampiyonlar Belli Oldu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Masa Tenisi Il Temsilciligi’nin faaliyet programinda yer alan Okul Sporlari Gençler Masa Tenisi müsabakalari 6 Aralik Pazar günü Kazim Karabekir Spor Salonunda yapilan final müsabakalarinin ardindan sona erdi. Karaman genelinden 18 erkek ve 11 kiz takiminin katildigi müsabakalarda toplam 155 sporcu il birinciligi için kiyasiya mücadele etti. Çekismeli geçen müsabakalar sonunda Erkekler kategorisinde sampiyonluk ipini Karaman Spor Lisesi gögüslerken kizlar kategorisinde bu isim Ermenek Hasan Kalan Anadolu Lisesi oldu.
Final müsabakalarinin ardindan dereceye giren sporcu ve takimlara kupa ve madalyalari düzenlenen tören ile verilirken, müsabakalarda kategorilerinde dereceye giren Spor Lisesi ve Ermenek Hasan Kalan Anadolu Lisesi düzenlenecek olan grup müsabakalarinda Karamani temsil etmeye hak kazanan takimlar oldu.
Müsabakalara katilim saglayan tüm sporculari tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;" Okul Sporlari gençler masa tenisi müsabakalarinda dereceye giren tüm sporcularimizi tebrik ediyorum. Katilimin yogun oldugu müsabakalarimiz tam anlamiyla heyecanli ve çekismeli mücadelelere sahne oldu. Göze hitap eden ve seyir zevki yüksek müsabakalarda mücadele eden ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” seklinde konustu.
Müsabakalar, günün anisina çektirilen toplu fotografin ardindan sona erdi.
Müsabakalar sonunda olusan genel tablo ise;
Erkekler Kategorisi
1. Spor Lisesi
2. Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi
3. Toki Anadolu Lisesi
4. Temizel Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Kizlar Kategorisi
1. Ermenek Hasan Kalan Anadolu Lisesi
2. Yunus Kent Anadolu Lisesi
3. Necip Fazil Kisakürek Anadolu Lisesi
4. Larende Anadolu Lisesi
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284