Gençler Futbol Müsabakalari Sona Erdi

Okul Sporlari 2015-2016 yili faaliyet programinda yer alan Okullararasi Gençler Futbol Il Birinciligi müsabakalari Yunuskent Futbol Sahasinda yapilan final müsabakalarinin ardindan sona erdi.

Gençler Futbol Müsabakalari Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde Yunuskent Futbol Sahasinda gerçeklestirilen okullararasi gençler futbol il birinciligi müsabakalari A ve B gruplari olmak üzere toplam 10 takimin katilimin kiyasiya mücadelesine sahne oldu. Sporseverlerin yogun ilgi gösterdigi müsabakalarda sporcularin ortaya koydugu mücadele ve performans birbirinden zevkli maçlara sahne olurken, karsilasmalarda atilan güzel goller maçlari izlemeye gelen seyircinin gözlerinin pasini silmesini bildi.
Zevkli ve bir o kadarda çekismeli geçen karsilasmalar sonunda Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi birincilik ipini gögüslerken, ikinci Imam Hatip Lisesi, Üçüncü Spor Lisesi ve dördüncü Larende Anadolu Lisesi takimlari oldu. Maçlar sonunda göstermis oldugu performans ile birinci olan Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi yapilacak olan grup müsabakalarinda Karamani temsil etme hakki elde eden takim oldu.
Final müsabakalarinin ardindan gerçeklestirilen ödül töreninde dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürü O. Selçuk Akbas, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Nurettin Dogan ve Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Aydogdu tarafindan takdim edildi.
Müsabakalar, günün anisina çekilen toplu fotografin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284