Gençler Futbol’da Yari Final Heyecani

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan organize edilen Okullararasi Futbol (gençler) grup müsabakalari sona erdi.

Gençler Futbol’da Yari Final Heyecani

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan organize edilen Okullar arasi Genç Erkekler futbol müsabakalarina on bir okuldan toplam 198 sporcu katildi. Yunus Kent Futbol Sahasinda Iki grup halinde oynanan müsabakalar seyir zevki yüksek maçlara sahne olurken, takimlarin grup maçlarinda lider olabilmek için gösterdikleri mücadele renkli görüntülere sahne oldu.
Oynanan grup maçlari sonucunda yari finale kalan okullarimiz ise, Larende Anadolu Lisesi, Anadolu Imam Hatip Lisesi, Karaman Lisesi ve Abdullah Tayyar Lisesi oldu.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, "On bir okul takiminin katildigi ve birbirinden çekismeli mücadelelere sahne olan okullararasi genç erkekler futbol grup müsabakalari centilmen bir hava içerisinde sonuçlanirken, gruptan çikan takimlarimiz yari final oynama hakki elde etti. Centilmenliklerinden ve mücadelelerinden dolayi tüm sporcularimizi kutlar, yari final oynamaya hak kazanan takimlarimiza basarilar dilerim." dedi.
Yari Final maçlari ise, 22 Aralik Pazartesi günü saat 10.00’da Larende Anadolu Lisesi, Abdullah Tayyar Lisesi ve saat 13.00’da Karaman Lisesi ile Anadolu Imam Hatip Lisesi takimlari arasinda oynanacak maçlarla devam edecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284