Gençlik Merkezinin Gitar Eğitimleri Yoğun İlgi Görüyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müzik Kulübü bünyesinde devam eden gitar eğitimleri gençlerden yoğun ilgi görüyor.

Gençlik Merkezinin Gitar Eğitimleri Yoğun İlgi Görüyor
Karaman’da gitar öğrenmek isteyen ve gitar bilgisini daha üst düzeye çıkarmak isteyen gençler Gençlik Merkezi’nin Müzik Kulübü bünyesinde eğitim verdiği gitar kurslarına gidiyor. Gitarın tüm inceliklerini öğrenmek isteyen kursiyerler eğitmen Yasin Özçelik eşliğinde temel akorlar ve akorlarla ilgili şarkılar öğreniyor.
Eğitimlerin oldukça verimli geçtiğini belirten Özçelik, "Mart ayında başlayan eğitimlerimizde amacımız Karaman’da eğitim gören üniversite öğrencilerine ve Karamanlı gençlere gitarı sevdirmek. Eğitimlerimiz Salı ve Çarşamba günleri 17.00-19.00 saatleri arası devam etmektedir. Ücretsiz olarak verdiğimiz eğitimlere tüm gençlerimizi bekliyoruz” diye konuştu.
Gençlik Kulüpleri adı altında birçok alanda ücretsiz eğitim verdiklerini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen ise ” Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan ve sokaklardan kurtarmak, onlara enerjilerini daha farklı bir şekilde harcayabilecekleri alanlar oluşturmak amacıyla açtığımız bu kurslara herkesi bekliyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284