Gençlik Spor Bisiklet Takimi 2. Oldu

14-18 Mart 2013 tarihleri arasinda Mugla’da yapilan 100. Yil Mugla Bisiklet Yarislarinda Baris Ünlü, Mesut Tekin, Abdullah Türkmen ve Devrim Ardiç’tan olusan Gençlik Spor Bisiklet Takimi 2. olarak büyük bir basariya imza atti.

Gençlik Spor Bisiklet Takimi 2. Oldu

Yarismalarda Birinciligi Bolu Gençlik ve Spor kulübü, ikinciligi Karaman Gençlik ve Spor Kulübü alirken, üçüncülügü Kibris Dogu Akdeniz Üniversitesi kazandi. Gençlik Spor Kulübü Takimi bu basarisi ile Türkiye genel klasmaninda da 2. siraya yükseldi.
Bisiklet Il Temsilcisi Baris Ünlü, “Agir iklim sartlari altinda yapilan yarismalarda büyük bir mücadele ortaya çikti. Özellikle ilk üç sira için yarisan Bolu, Karaman ve Kibris arasindaki mücadele izleyicileri bile costurdu. Türkiye bisikletinde Karaman her geçen gün agirligini daha fazla hissettirmektedir. 2013 sezonuna Gençlik ve Spor Kulübü, Belediye Spor Kulübü ve Performans Spor kulübü olarak 3 kulüp halinde katilan Karaman bisikleti, katildigi her klasmanda Türkiye il 3 ünü hedeflemektedir. Gerek Türkiye Sampiyonasinda ve gerekse Türkiye genel klasmaninda hedefimiz 3 kulübümüze de Türkiye Sampiyonlugu ve Türkiye genel klasmani ilk 3 kupalarindan bir tanesini getirmektir. 2013 genel klasmaninda iki yaris geçilmis ve takimlarimizin hedeflerinde bir aksama görülmemistir. 2013 sezonunun bitiminde Türkiye sampiyonasindan 3 kupa ve Türkiye genel klasmanindan 3 kupa olmak üzere 6 kupayi Karamanimiza ve Karamanli hemserilerimize getirecegimize inaniyoruz. Çalismalarimiz araliksiz devam etmektedir. Çalismalarimizda bizlere destegini hiçbir zaman esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürümüz Kasim Aydogdu’ya tesekkürlerimizi sunmak isterim” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284