Gevher Hatun Koleji Ögrencileri Taekwondoda Tam Puan Aldi

Özel Gevher Hatun Ilkögretim Okulu Taekwondo Takimi, 2011-2012 Dönemi Kusak Sinavi’nda tam puan aldi. Karaman Taekwondo Il Temsilcisi Ali Can’in da katildigi kusak sinavinda takimin tüm oyunculari basarili olarak kusak atladilar. Can, okulun takiminin basarili bir performansinin olduguna dikkatleri çekerek Karaman adina katilacaklari ulusal ve uluslararasi müsabakalarda derece yapabileceklerine inandigini belirtti.

Gevher Hatun Koleji Ögrencileri Taekwondoda Tam Puan Aldi
Okulun Taekwondo Takim Antrenörü Kasim Avci da yaptigi açiklamada, basarili olan tüm ögrencileri kutlayarak, alinan tam puanin disiplinli ve çok çalismanin eseri oldugunu söyledi. Ayni zamanda Milli Sporcu ve Siyah Kusak üçüncüsü olan Avci “Öncelikli Hedefimiz; Türk sporuna yeni yetenekler kazandirmak, Ulusal ve uluslararasi alanda basarili sporcular yetistirerek, gençlere ve çocuklara rekabet içinde paylasmayi hedefledik. Istekli ögrenci ve veliler sayesinde kisa zamanda çok mesafe aldik. Sinav görsel sölen havasinda geçti. Izlemeye gelen ögrenci velileri de çok begendiklerini ifade etiler. Bu vesileyle samimi ve sicak çalisma ortamini sagladigi için okul Müdürümüz Tanju Yildirim Bey’e tesekkür ediyor, önümüzdeki haftalarda yapilacak olan müsabakalarda sporcularimiza basarilar diliyoruz.” dedi.
Okul Müdürü Tanju Yildirim, okulun kisa bir süre önce basketbol müsabakalarinda da derece yaptigini belirterek “Son 5 yila damgasini vuran bay bayan basketbol takimlarimizdan sonra Taekwondo takimimiz da dönem sonu kusak sinavinda tam puan aldilar. Okulumuz egitim anlamindaki basarilarinin yaninda sportif faaliyetlerde ve müsabakalarda da önemli basarilara imza attilar. Onlari çalistiran ögretmenlerine, antrenörlerine, destek veren ailelerine ve tüm ögrencilere tesekkür ediyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284