Goalball Kadın Milli Takımından Vali Işık’a Ziyaret

Görme Engelliler Federasyonu Başkanı Hasan Sayyıdan ve 2021 Tokyo Paralimpik Olimpiyatları öncesinde Karaman'da hazırlık kampına giren Goalball Kadın Milli Takımı antrenör ve oyuncuları Vali Işık’ı ziyaret etti.

Goalball Kadın Milli Takımından Vali Işık’a Ziyaret

Valilik makamında gerçekleşen ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’in de eşlik ettiği ziyarette kabullerinden dolayı Vali Işık’a teşekkür eden Görme Engelliler Federasyonu Başkanı Hasan Sayyıdan, ziyarette federasyonun çalışmaları ve sportif faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklarıyla Goalball takım sporu hakkında bir süre sohbet eden Vali Işık, 2021 Tokyo Paralimpik Olimpiyatları’na katılacak olan Goalball Milli milli takımımızın ülkemizi başarıyla temsil edeceğine olan inancını belirterek Görme Engelliler Federasyonu Başkanı Sayyıdan ve Goalball Kadın Milli Takım oyuncuları ve antrenörlerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

Vali Işık ziyaretin sonunda Tokyo'da düzenlenecek olan 2021 Tokyo Paralimpik Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edecek olan Goaball Kadın Milli Takım oyuncuları ve antrenörlerine başarılar diledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284