Goalball Müsabakaları Başladı

Karaman’da beş gün boyunca devam edecek Goalball 1. Lig ve 2. Lig 1. Devre müsabakaları başladı.

Goalball Müsabakaları Başladı

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Kadınlar ve Erkekler Goalball 1. Lig 2. Lig 1. Devre müsabakaları Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde başladı. Kadınlarda 10, erkeklerde 20 takımın katılımıyla düzenlenen müsabakalar Kazım Karabekir, Yunus Emre ve Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonlarında yapılıyor.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonunun faaliyet programında yer alan Goalball 1.Lig ve 2. Lig 1. Devre müsabakaları ilimizin ev sahipliğinde başladı. Beş gün boyunca devam edecek müsabakalarda takımlarımıza en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız. Müsabakaların özellikle maske, mesafe ve temizlik kurallarına uygun olması için tüm hassasiyetimizi gösterdik. Müsabakalarda tüm antrenör, sporcu ve hakemlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Goalball 1. Lig ve 2. Lig 1. Devre müsabakaları, 26 Kasım Cuma günü sona erecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284