Göksel, Dünya Sampiyonasinda Türkiye’yi Temsil Edecek

Karaman’in basarili atletlerinden Mustafa Göksel, Akseki-Antalya’da gerçeklestirilen Dünya Sampiyonasi elemelerinde milli takima girme basarisi gösterdi.

Göksel, Dünya Sampiyonasinda Türkiye’yi Temsil Edecek

1 Agustos 2015 tarihinde Akseki-Antalya’da gerçeklestirilen Dag Krosu Türkiye Sampiyonasi ve Milli Takim elemesini basariyla kosarak yaklasik 200 sporcu arasindan siyrilarak milli takima girme basarisi gösterdi. Avrupa Dag Krosu sampiyonasinda Avrupa üçüncüsü olan Göksel, 19 Eylül 2015 tarihinde Ingiltere’de yapilacak olan Dünya Sampiyonasinda Türkiye’yi temsil edecek.
4 Temmuzda 2015 tarihinde Portekiz’de yapilan Avrupa Dag Krosu yarislarinda Avrupa 3.sü olan Göksel’in Karaman’a büyük bir gurur yasattigini belirten Kisacik,” Basarili sporcumuz, antrenörümüz Abdulselam Karharman nezaretinde yeni bir basariya daha imza atmak için hazirlaniyor. Antalya’da zor bir eleme yarisini kazasiz ve sakatlanmadan atlatan sporcumuz milli takima girme basarisi gösterdi. Suanda sporcumuz ve antrenörümüz tüm konsantrasyonunu Ingiltere’de gerçeklesecek olan Dünya Sampiyonasina vermis durumda. Antrenör ve Sporcumuza gerçeklestirilecek olan sampiyonada basarilar diliyorum” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284