GYMNASİADE 2016’da Karaman’ı Temsil Edecekler

Trabzon’da 11-18 Temmuz 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan dünyanın 3. büyük organizasyonu ISF GYMNASİADE 2016’da Karaman’ı milli takım atletizm antrenörü Murat Yurdadön ile başarılı sporcu Berat Ergil temsil edecek.

GYMNASİADE 2016’da Karaman’ı Temsil Edecekler
Trabzon GYMNASİADE 2016 Okul Sporları Olimpiyatları ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, büyük organizasyonda Karaman’ı milli takım atletizm antrenörlerinden Murat Yurdadön ve 3 bin metre kategorisinde 1. Adam olarak Bifa Lisesi öğrencisi Berat Ergil temsil edecek.
Trabzon’da yapılacak olan ve dünyanın üçüncü büyük organizasyonunda antrenör ve sporculara başarılar dileyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Atletizm, Yüzme ve Cimnastik olmak üzere üç temel branşı barındıran Gymnasiade Trabzon’da farklı olarak sporcular 10 farklı branşta yarışacak. Organizasyonda ise 40 ayrı ülkeden yaklaşık 2 bin 500 sporcu yer alacak. Trabzon’da gerçekleşecek olan Uluslararası Okul Sporları Olimpiyatları 11 Temmuz’da başlayacak 18 Temmuz’da bitecek. Organizasyon kendi klasmanı itibariyle dünyadaki en büyük 3. organizasyon statüsüne sahip” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284