Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden Başarılı Sporculara Bisiklet

Karaman Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde başarılı sporculara verilmek üzere 60 adet bisiklet hediye edildi.

Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden Başarılı Sporculara Bisiklet
Türkiye Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan “Türkiye Sağlıklı Beslenme Hareketli Hayat Programı” projesi kapsamında Karaman Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından sporcu ve öğrencilerin fiziksel aktivitelere katılımını teşvik edilmesi amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde başarılı sporculara hediye edilmek üzere 60 adet bisiklet teslim edildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen teslim törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ali Rıza Altunsoy, Şube Müdürü Osman Selçuk Akbaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cavit Bardak, bisiklet il temsilcisi Barış Ünlü ve sporcular katıldı.
Bisiklet dağıtım töreninde konuşan Halk Sağlığı Müdürü Altunsoy, “ Karaman Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak hareketli hayatı teşvik ediyoruz. Bu tür projelerin ilimizdeki tüm kurumlar tarafından benimsenmesi ve sağlıklı hayat ortamları oluşturacak hizmetlerin giderek artan bir ivme ile halkımıza sunulmasını hedefliyoruz. Bizlerde Sağlık Bakanlığımızın hayata geçirdiği “Türkiye Sağlıklı Beslenme Hareketli Hayat Programı” projesi kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde başarılı sporculara verilmek üzere bisikletlerimizi teslim ettik. Bisiklet dağıtılan sporcu kardeşlerimizin spor yaşamlarında ve günlük yaşamlarında kullanılmak üzere sağlıklı bir yaşam, sağlıklı bir gelecek ve sağlıklı bir nesil için sporcu kardeşlerimize bisikletlerin hayırlı olmasını dileriz” diye konuştu.
Fiziksel aktivite düzeyini artırmak için en iyi alternatiflerden birisinin de bisiklet olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise, “Sağlık Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Türkiye Sağlıklı Beslenme Hareketli Hayat Programı’ projesi kapsamında Karaman Halk Sağlığı Müdürlüğümüz tarafından başarılı sporcularımıza verilmek üzere 60 adet bisikletimizi teslim aldık. Böyle bir projenin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284