Hamleler Cumhuriyet Kupası İçin Yapıldı

Karaman’da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Satranç İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası sona erdi.

Hamleler Cumhuriyet Kupası İçin Yapıldı
22-23 Ekim tarihleri arasında Piri Reis Kültür Merkezi Satranç Salonu’nda düzenlenen Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası dört ayrı yaş kategorisinde toplam 60 sporcunun çekişmeli hamlelerine sahne oldu. Yedi tur üzerinden gerçekleştirilen turnuvanın başhakemliği ise satranç il hakemlerinden Mümin Ak tarafından yapıldı.
İki gün boyunca kıyasıya rekabetin yaşandığı turnuva sonunda 10 yaş altı kategorisinde Berk Demir birinci, Eren Mutlucan ikinci, Yiğit Büyükçetinkaya üçüncü, 12 yaş altı kategorisinde Hasan Hüseyin Ergun birinci, Metin Şahin ikinci, Emine Kara üçüncü, 15 yaş altı kategorisinde Cansu Tat birinci, Mehmet Çiğdem ikinci, Abdulsamet üçüncü, 16 yaş ve üstü kategorilerinde ise Ender Tekinyer birinci, Mustafa Temel ikinci, Hasan Ayan ise üçüncü olan sporcular oldu.
Turnuva sonunda dereceye giren sporculara madalyaları ise satranç hakemleri Arif Akpınar, Hafize Özer ve sporcu velileri tarafından verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284