Haydi, Karaman Yüzmeye...

Ermenek Doga ve Su Sporlari Gençlik ve Spor Kulübü tüm spor branslarinda oldugu gibi yüzmede de kurs kayitlarina devam ediyor. Fikret Ünlü Olimpik Yüzme Havuzunda kurmus oldugu kayit masasinda yogun bir sekilde kayit kabullerine devam eden kulüp yetkilileri ilgiden oldukça memnun.

Haydi, Karaman Yüzmeye...
Kayseri’den gelen Yüzme Antrenörleri Yasemin Mortas ve Merve Çelik her yastan sporculara Serbest yüzme, Sirt üstü, Kelebek ve Kurbagalama stillerini göstererek genç yüzücülere ders vermeye basladilar. Yüzme Stillerine göre gruplari olusturacak olan Kulüp yetkilileri, yigilma olmadan 10-15 kisilik gruplarla çalisma yaparak Karaman’a yüzmede Altin madalyalar getirecek sporculari yetistirmeyi amaçladiklarini belirttiler.
Tecrübeli Antrenörler Yasemin Mortas, Erciyes Üniversitesi Antrenörlük mezunu 3. Kademe Yüzme Antrenörü, Merve Çelik Erciyes Üniversitesi mezunu 2. Kademe Antrenör.
Sporcu Gruplari seanslari ve diger seanslar su sekilde olustu;
Cumartesi ve Pazar günleri ilk seans:                09:00 – 10:00 
                                                  Ikinci seans:           10:30 – 11:30
Bayan Seanslari:                Sali, Persembe ve Cumartesi                    : 17:45 – 19:00
                                               Çarsamba, Cuma ve Pazar                         : 17:45 – 19:00
Erkek Seanslari:                  Sali, Persembe ve Cumartesi                     : 19:15 – 20:30
                                               Çarsamba, Cuma ve Pazar                           : 19:15 – 20:30
Ermenek Doga ve Su Sporlari Kulübü yetkilileri, “Gençlerimiz ve ögrencilerimiz için hafta sonu seanslari olusturduk. Hafta sonu seanslarimiz tüm yil boyunca devam edecek. Havuzumuz kapali oldugu için kis aylarinda da rahat bir sekilde faaliyetlerimize devam edecegiz. Bu sekilde Yaz aylarina sikisan kurlarimizi bütün yila yayarak rahat bir sekilde bütün branslarda egitim verebilecegiz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284