Hentbol Grup Müsabakalari Sona Erdi

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen yildizlar hentbol grup müsabakalari sona erdi.

Hentbol Grup Müsabakalari Sona Erdi

Okul Sporlari 2015-2016 yili faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde Yunus Emre Spor Salonu’nda gerçeklestirilen yildiz erkekler ve kizlar hentbol grup birinciligi müsabakalari 12 ilden 22 takimin kiyasiya mücadelesine sahne oldu.
3 boyunca devam eden müsabakalarda takimlar bir birinden güzel ve çekismeli karsilasmalara imza atarken, sporcularin ortaya koydugu performans ve centilmence hareketler sporseverlerce takdir topladi.
Karaman’in ev sahipliginde gerçeklestirilen ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’in da yerinde izledigi müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde Istanbul, Izmir ve Nevsehir takimlari, kizlar kategorisinde ise Eskisehir, Antalya ve Nigde takimlari bir üst tura yükselme basarisi gösterdi. Müsabakalar sonunda gruplarinda dereceye giren takimlara madalyalari ise Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürü Mustafa Karadeniz ve Okul Sporlari Il Temsilcisi Yasar Çaliskan tarafindan takdim edildi.
Karaman’in güzel bir organizasyona imza attigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kisacik;” Ilimizde gerçeklestirilen yildizlar hentbol grup müsabakalari tam anlamiyla çok heyecanli ve çekismeli mücadelelere sahne oldu. Bu çekismeli ve heyecanli müsabakalar sonucunda dereceye girerek birincilik elde eden takimlarimiz bir üst tura çikma basarisi gösterdi. Dereceye giren takimlarimizi tebrik ediyor, bundan sonra katilacaklari müsabakalarda basarilar diliyorum” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284