Hentbol Takimi, Antalya Hazirliklarina Devam Ediyor

Karaman hentbol takimi, Antalya’da yapilacak olan Anadolu Yildizlar Ligi(ANALIG) Akdeniz Grubu hentbol müsabakalari için hazirliklara devam ediyor.

Hentbol Takimi, Antalya Hazirliklarina Devam Ediyor

Anadolu Yildizlar Ligi(ANALIG) Akdeniz grubunda yer alan Karaman hentbol takimi 24-27 Aralik 2015 tarihleri arasinda Antalya’da yapilacak olan ve 11 takimin katilacagi zorlu grupta çeyrek final vizesi almak için mücadelesi verecek.
Turnuvaya, iyi bir antrenman programi esliginde hazirlandiklarini söyleyen takim antrenörü Hüseyin Ardiç;” “Karaman hentbol takimi olarak yetenekli oyuncularimizda basarili bir hazirlik dönemi geçirdik. Sporcularimizla Antalya’da yapilacak olan grup müsabakalarinda basarili sonuçlar elde ederek çeyrek final vizesini almak istiyoruz” diye konustu.
Amaçlarinin Karaman’da sporun çitasini yükseltmek oldugunu belirten Il Müdürü Kisacik, sehirde çok iyi bir potansiyel oldugunu ancak çocuklarla bire bir ilgilenmek gerektigini kaydetti. Analig maçlarinin sporculara çok iyi bir deneyim kazandirdiginin altini çizen Kisacik,” Amacimiz genç ve yetenekli gençlerin kaybolup gitmesine engel olmak. Antrenör arkadaslarimizla çok iyi bir ekip çalismasi yaparak Karaman sporuna faydali olacak çocuklara hentbolun inceliklerini ögretiyoruz ve böyle önemli organizasyonlarda deneyim kazanmalarini sagliyoruz. Antalya’da gerçeklestirilecek grup müsabakalarinda ilimizi temsil edecek sporcularimiza basarilar diliyorum” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284